Over ons.

De geschiedenis van Intertaping in een notendop.

Om os!


Fundament


Intertaping er en virksomhed, der blev grundlagt i december 2011 med ideen om at revolutionere onlinemarkedet for kinesiotape, deres skabere, både unge iværksættere og har stor erfaring inden for e-handel i Spanien. Dets grundlag var i Badajoz, der tog ledelsen af virksomheden i Badajoz og logistikledelsen i La Redondela (Huelva).

I maj 2012 var InterTaping en onlinebutik, der oversteg det månedlige salg i Spanien og Portugal, takket være politikken med "justerede priser uden at spare på kvaliteten." Men var ikke fremmed for den enorme bankkrise og mangel på finansiering kvalte væksten i virksomheden, som begyndte at tage form en kæmpe revolution for at styrke grundlaget for denne vækst og være parat til at gå så langt som muligt.
I juli 2012 ændrede selskabets navn til kommanditselskab, hvilket giver nye aktionærer, som igen giver selskabet den nødvendige økonomiske stabilitet til at vokse i en selvforsynende uden ekstern finansiering, hvilket gør det muligt for selskabet at overvinde det, der løst betegnes som break even.

 

Nye udfordringer


I øjeblikket er InterTaping i en ekspansionsfase og internationalisering. Vi er for nylig begyndt at operere i Tyskland, Belgien og Holland.
Også i de kommende måneder vil vi springe ind i Centraleuropa og vil fortsætte med at styrke relationerne til vores partnere og kunder.