Ordre & Levering

Opkræver du forsendelsesomkostninger?

Du betaler et bidrag pr. ordre til klargøring, kontrol og levering af ordren. For hver ordre under 99,99 € vil der blive opkrævet et forsendelsesgebyr på mindst 11.99 €.

Med hver ordre over 99,99 € er fragten gratis i Danmark. Hvis du afgiver flere ordrer på samme dag, er det muligt at sende disse ordrer samlet.

Når du returnerer din ordre fuldt ud, får du det fulde købsbeløb tilbage. Returomkostningerne er for din egen regning.


Skal jeg have en konto for at bestille?

Nej, det er ikke obligatorisk at have en konto. At have en konto giver mange fordele. Du kan oprette en konto med din første ordre, så du kan bestille med 1 tryk på en knap næste gang.


Hvor lang tid tager det at modtage din pakke?

Intertaping.nl bestræber sig på at levere din pakke inden for 5 dage. Din ordre er altid forsynet med en track & trace kode, og du kan spore din pakke via den bekræftelse, vi sender.


Jeg er ikke hjemme, hvad nu?

Ikke hjemme på leveringstidspunktet? Intet problem! I så fald vil der blive gjort et standard forsøg på at levere pakken til dine naboer. Hvis dette heller ikke virker, vil afsenderen efterlade en besked til dig. Du finder en 'ikke-hjemmekode' på dette. Med denne kode kan du angive på leveringspersonens hjemmeside samme dag indtil kl. 22.00, hvor du ønsker din ordre leveret ved et andet forsøg.

Du har derefter valget mellem en af følgende muligheder:

  • Levering en anden dag (kan planlægges op til 6 dage i forvejen).
  • På et af indsamlingsstederne i hele Danmark. Du afhenter din forsendelse fra klokken 16 næste dag.

rabatkoder

Rabatkoder skal tilføjes og behandles straks ved ordreafgivelse. Vi kan ikke afregne eller refundere rabatter efterfølgende.  


Bestil nemt online

Intertaping er specialiseret i rådgivning og distribution af medicinske bånd, støttebånd og relaterede produkter til professionelle terapeuter, fysioterapeuter, idrætsterapeuter og (semi)professionelle atleter. Mere information om andre typer Kinesio Tape kan findes her:

 

Acutop (fra huset) Nasara Temtex KT Tape