KT Kinesiotape bryder ny vej inden for behandling af sportsskader!

Revolutionær

KT Kinesiotape er en revolutionerende sportsmedicinsk løsning til behandling og forebyggelse af almindelige sportsskader som ITBS, skinnebensbetændelse, plantar fasciitis, knæsmerter og meget mere. Ultralet, strækbar og stærk, KT Tape er yderst effektiv til at give smertelindring, stabilitet og støtte og hurtigere genopretning af skadede eller ømme muskler og led - uden at ofre komfort eller bevægelsesområde. 

KT Kinesiotape er nem at bruge og nem at påføre. De fleste almindelige sårapplikationer kræver kun to strimler tape, og hver kasse med tape leveres med trin-for-trin instruktioner. Note-specifikke videoinstruktioner (1-2 minutter lange) til almindelige applikationer er også tilgængelige på KT Tapes hjemmeside. (https://www.kttape.com/pub/media/instructions/English-US-Instruction.pdf)

Den er designet til professionelle atleter, olympiere og aktive mennesker over hele verden, der tager sundhed og fitness alvorligt og nægter at stoppe med at træne, spille eller leve aktivt og frit. Designet er minimalistisk, resultaterne er magiske.

KT Kinesiotape PRO bryder ny vej inden for behandling af sportsskader

Ifølge sportslæger er anvendelsen af Kinesio KT Tape PRO den bedste måde at behandle og forebygge de mest almindelige sportsskader på. KT Kinesiotape PRO er særligt let, elastisk og stærk, hvilket gør behandlingen af ITBS, skinnebensbetændelse, plantar fasciitis, knæsmerter etc. meget effektiv og smertelindrende. Det hjælper med at fremskynde restitutionen af ømme muskler og led, samtidig med at bevægelsesfriheden bevares.


KT Kinesiotape PRO er vandafvisende og hurtigtørrende.

KT Kinesotape PRO kan bæres i bruseren, i poolen eller mens du dyrker vandsport. De syntetiske ydeevne fibre er hurtigtørrende og vandafvisende. Det giver overlegen styrke, stræk og rekyl. KT Tape PRO indeholder desuden en klæber, der sikrer, at tapen bliver siddende i 4 til 7 dage. KT Kinesiotape PRO indeholder fibre, der har en stærkere elastisk kerne end Kinesiotape med bomuldskerne. Som et resultat bliver muskler, led og sener bedre understøttet uden at begrænse komfort og bevægelsesfrihed.


Hvorfor atleter vælger Kinesio KT Tape PRO.

  • Holdbart 100% syntetisk stof er meget åndbart
  • Fleksibel støtte for at opretholde fuld bevægelsesområde
  • Forbliver på huden gennem sved og fugt
  • Behagelig at have på i op til 7 dage
  • KT Tape Pro fås i færdigskårne og uklippede varianter

Se udvalget af Kinesio KT Tape Pro her